Visie

Visie

Cliënt laten genieten van het leven, ook op momenten waar ze hulp nodig hebben is een visie wat op nummer 1 staat voor Zorgbureau Emin Eller.

Er wordt samen met de cliënt gekeken wat ze nog zelf kunnen en waar ze ondersteuning en begeleiding in nodig hebben.

Zorgbureau Emin Eller ondersteunt de cliënten in het vergroten en verbeteren van hun zelfredzaamheid binnen de maatschappij zodat ze zolang mogelijk regie kunnen blijven houden over hun eigen leven en zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.

Onze visie bestaat uit de volgende punten:

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.

Het is voor Zorgbureau Emin Eller belangrijk dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig en verantwoord thuis blijven wonen, zodat ze niet vervreemden van hun vertrouwde omgeving.

Deskundigheid

Zorgbureau Emin Eller heeft een team met verschillende disciplines en etniciteit zodat de zorg die geleverd wordt goed aanpast aan de wensen van de cliënt. Doordat de medewerkers cursussen en workshops volgen zijn ze altijd op de hoogte van de veranderingen binnen de zorgsector en wet en –regelgeving, hiermee vergroten ze hun vakbekwaamheid. Meedenken met de cliënt en gepaste oplossingen bedenken tijdens het ondersteunen in hun doelen is een must bij Zorgbureau Emin Eller.

Transparantie

Zorgbureau Emin Eller is van mening dat cliënten en medewerkers ten allen tijde hun mening en ervaringen met elkaar kunnen bespreken en kunnen delen. Wij geloven erin dat je samen sterker staat en samen de zorg kan verbeteren.

Klantvriendelijkheid

Je inleven in de cliënt is van uiterst belang. Wij bieden zorg op maat en doen ons uiterst best om de cliënten tevreden te stellen. Zorgbureau Emin Eller is laagdrempelig en toegankelijk voor ieder geloofsovertuiging, seksuele geaardheid en etniciteit.

Oranjeboomstraat 249

3071SL Rotterdam

010 223 47 02

Telefoon nummer

06 33 14 05 05

Spoed Nummer (24/7)

Heeft u vragen ?

info@zorgenadviesee.nl